POLITIKERFÖRAKT?

Jag kan förstå hur det kan uppstå. För visst är det väl mycket *trams* som dom sysslar med?politik2 Som landstingspolitiker i Uppsala landsting som nu vill  förbjuda, inte snusning….men snuslukt!!snus Jovisst, en viktig fråga att lägga ner pengar och energi på, eller hur. Jag ser för mig en ny yrkeskategori inom vården, DOFTANALYTIKERNA populärt kallade SNUSSPIONERNA
SpionSubtitle
som smyger nära intill dig i korridorer, väntrum och salar och som sniffar som en spårhund för att se eller lukta…om du är en sån där hemsk person som luktar snussnusk2…..för se då har du inget inom vården att göra, du är inte välkommen, du kan ha det så gott i din ensamhet med dina benbrott, utslag, depressioner, hjärtproblem eller vad fan du nu lider av…..du hör inte hemma här! Just du är utvald till att bojkottas, vård eller besöksmobbas till förmån för andra *luktande* individer…ja som dom vitlöksstinkande, svettluktande, snuskstinkande,snusk överparfymerade och alla andra. Varför är just NI utvalda? Och hur ska ni straffas…avhysning med polis….sätta sjukhusets nya spårhund efter er eller kan ni tänka er vara så humana så ni erbjuder polikliniskt akut munvård?tandborstning  Och vad kommer det här att kosta?  Aaaaaa…ett gott skratt fick jag åt det i morse, tack för det Uppsala!

Värre var det med den andra nyheten om transporterna mellan Bromma och ArlandaREGERINSPLANET…..där fick jag kaffet i vrångstrupen! Är ni alldeles från vettet ni folkvalda?? En sträcka på 4 mil ifall man åker bil eller som tar 20 minuter med ArlandaExpress till en kostnad av högst 280:- enkel resa. Hur i all världen kan då våra ministrar ha mage till att begära att Regeringsplanet ska flyga dom denna sträcka? Till en kostnad av minst 10 800:- enligt uppgifter från Försvarsmakten….dessutom tillkommer kostnader för koldioxidutsläpp på 822 kilo som sker varje gång planet extralandar och sedan tillkommer den klimatpåverkan som indirekt orsakas av flygplanens utsläpp av vattenånga och kväveoxider.  Ofattbart …..partier i nuvarande regering har aviserat att de vill stänga Bromma och hänvisat till att det går lika bra/fort att flyga från Arlandavarför då inte visa att det fungerar?

loo lap

Annonser