EN RIKTIG SKATA!!

DET VAR EN KALL och blåsig dag när Cameron Blooms son Noah hittade henne, en 3-veckor gammal skata som hade fallit ur sitt bo och övergivits av sin mamma. ”Hon hade knappt några fjädrar … och hon var så nära att dö,” berättar den nu 12- årige Noah.

PUSS Noah!

PUSS Noah!

Familjen, som bor i Sydney, tog henne till sin lokala veterinär där de fick höra att det var möjligt att rädda skatungen, men att det krävdes mycket tid och omsorg och att den behövde matas regelbundet och ofta.
Familjen, med tre pojkar, var redo för utmaningen och matade den övergivna skatan tillbaka till hälsa. De gav henne namnet Penguin och de gjorde henne ett bo i ett av träden på deras bakgård. Hon kommer och går som hon vill, men hon verkar alltid komma tillbaka till familjen som räddade henne.
Bloom, som är en professionell fotograf, har dokumenterat relationen mellan Penguin och familjen på Instagram där Penguin har sitt eget konto med snart 7000 följare! Alla bilder här är lånade av Cameron Bloom. Varje morgon så skuttar Penguin in till familjen och väcker dom

Goood morgon Noah, dags att gå upp!

Goood morgon Noah, dags att gå upp!

peng tandborst

Lite längre in där med Noah! Du e en riktig slarver idag!

peng träning

Sträck ut Noah, och sen tar vi 10 till!

peng sällskap

Du ska nog tvätta fötterna i kväll, du luktar SKUNK!

peng mysstund

Ah, jag älskar dig med Noah, mest i hela världen!

peng min bästa vän

Sitter lurarna perfekt nu? Ok, då tar jag en sväng men kommer snart tillbaka!

och är då väldigt kärleksfull, sen övervakar hon gärna deras hygien, tränar med dom, ser till att dom gör sin hemläxa och varvar allt detta med bus och kärlek!

Penguins instagram hittar du här!

Loo...zoomarin

Annonser

4 responses

Kommentarer inaktiverade.