MESHOPHOTAMIA !!!!!

Men vad är nu det då? Jag fick ett LM dit i veckan av en god vän, REVEN ROSCA….”kom og se Loo,” sa hon…och när Reven lockar….. då kommer Loo och Lången…för då handlar det om kvalité! (och här, inom parentes, vill jag säga så här: av alla hjälpsamma människor i SL är Reven den främsta, hon har hjälpt oss genom åren, fixat, donat, förklarat. …ställt upp på allt vi arrangerat!)

MESHOPHOTAMIA!!!reven r_010 Men där ligger hon! Ser så välmående ut!reven r_001 Har vi kommit rätt? Jodå!Revens_002 Och strax dyker ännu en bekant upp…Kaja Ashland (Lurra) och strax efter henne Reven själv!Revens_003Kaja och Reven fann varandra på en julmarknad i Norge för flera år sedan och har sedan dess blivit bästa vänner i SL och jobbat tillsammans här! En kul affärsidè med ett hus för varje *vara* Reven mer_001reven r_012och för den late fina golvbrunnar som tjänar som teleportrarreven tp_001 mellan dom olika husen mm! Och mellan och runt allt detta som ni bör besöka själv……en underbar natur, Reven mer_005trevliga överraskningarRevens_008Reven mer_002 och sköna strövområden!reven r_008 Allt är inte riktigt klart ännu men det jobbas på…..så det sista får jag visa er en annan gång! Men passa på nu att ta en fika i slutet av Stora Gatan……nere vid körsbärslundenreven r_005…..ååå det blommar så fint där…och cupcaken var sådär förföriskt färska…… så ta du två på en gång, luta dig tbx i stolen och njut anblicken av Sundtaks fina kyrka på höjden!Reven mer_006 Och inte bara det…..njut av hur bra det kan bli när duktigt folk från Norge och Sverige jobbar tillsammans!

Mer kan du hitta på Meshophotamias blogg…eller se i Revens butik PRIME på MP………har du inte besökt Kaja så är det ypperligt väder för golfrunda idag, golfbil här! Och till MESOPHOTAMIA åker du här!

Loo...zoomarin

Annonser