Loo varnar för nytt DRAMA på Scandinavia….!

Det kom till min kännedom att *en svensk bloggare*, beväpnad, har gjort intrång på Scandinavia! Se bildbevis på denna sida! Ja, vad säger ni om det??? Ska man verkligen behöva tolerera det? Ja, det var HÄLGE,älgen_001 han som bor på toppen av Bastuön, som berättade det i största förtroende för oss. Han darrade lite på rösten och vi såg på älgspillningens konsistens att han var nervös. Stackarn! Och vi som lovat……ja, garanterat,  alla djuren en fristad hos oss! Snabbt räknade vi in våra älgar och tack och lov så saknades ingen :)…därefter kontaktade vi en god vän som erbjöd dom semestervistelse!älgsemesterNu är frågan….ska vi banna bloggaren, ska vi sätta upp en orb som slänger ut folk,  tocken enna…menar jag…. eller ska vi kanske införa ÄLGJÄGARJAKT?? Det lutar mest mot  älgjägarjakt……så  vill ni gå med i drevet så samlas vi vid traktorn!Älg-kvinna i jaktlag Det kan ju bli riktigt livat! älgjägarvakt_002Ni andra som kommer för en naturpromenad på Scandinavia, var snäll håll er till dessa skyltade stråk för er egen säkerhet. älgjakt-promenadTack!

profil blogg-besk2 text20130313_001

Annonser

4 responses

  1. Du har missförstått allt ihop Loo. Om du tittar noga så ser du att det är bajonett på. Det ingår i förberedelserna för jakten att röja sly som kan få kulan att tumla och att jaga bort arga tanter med svampkorgar, Ollar med blåbär i blick, trädkramare och annat löst folk som inte går att stoppa i frysboxen. 😀

  2. Lol! Hälge såg bara vapnet och sly betar våra får bort och arga tanter med svampkorg är Mosters vänninor, Ollar med blåbärsblick trivs och bor hos oss, trädkramare med, Farbror Edelman i båthuset är hedermedlem i TKF.. och löst folk på Scandinavia är jägarna, nå dock inte dom som jagar dom som förbereder inför älgjakt…fniss! Men du är välkommen att promenera :)…utan vapen…garanterar att djuren uppför sig väl!

Kommentarer inaktiverade.