JAG BJUDER!!!!!! …(ARACHON ATLANTIQUE)

….DU….bara följer med…för visst är det så att DU med längtar havsdoft, sommar, ljumma brisar, gott vin och god mat?? DU behöver inte ens ha råd, inte packa kläder, inte skaffa barnvakt, inte förnya passet….det är bara att komma, för så är det att resa i SL. Här finns nåt för alla…..västkustblondinerna som klagar över simövergångarna i Norge kan här få segla i lugn och ro,picknick mer_003 Yadkin-folket med musikvänner kan testa tältlivet, skola in sig på Baja-Major inför sommarens konserter,picknick_008 gamlingarna som Apmel kan spela boule i skuggan varvat med ett gott Bodeux-vin,picknick mer_001 kanske ta ett eller flera ostron för potensen och sandlådeungarna kan bygga på stranden!picknick mer_006 Den våghalsige surfar och raggar på stranden, Ikaros testar att trampa vin…naturligtvis i hatten och med en öl i handen! Kicki, Alf, Ix, Apollon och Co DJar vid  torget av idel yra och lust och det helt tipfritt!!! Den åksugne testar allt från trampbåt–scooter—jeep till luftballong,picknicken_010 den trötte hittar sitt krypin och sövs av vattnets musikpicknick_018….Här finns nåt för var och en av oss…från simägare till trippellaltbrukare, bloggare och  kverulanter. Här är gött att leva! Följ med!picknicken_003 DU kan ansluta när du vill via DETTA ord…men är du lite seriös…jag menar inte bara en ordinär SL-flamsa..så kollar du hunten på torget, den med flaggor eller läser informationen som finns att hämta i två gåvor i delikatessbutiken (<—slurl)picknick_003…foldern som heter *Virtual institute of French* och där titta på *Learn French @ Arachon*picknicken_007…detta är nämligen  en jättefin turistinformation och ett snyggt förpackat undervisningspaket !!!!

Loan googlesign 1

 

Annonser

3 responses

  1. Nu är det ändå så att det bara är jag och Ruth som är blonda, de övriga ”västkustblondinerna” som kraschat i Norge är antingen rödhåriga eller korpsvarta.
    Men kan du tänka dig att precis när en av oss kraschat med båt och loggat in igen i Norge så kraschade två ”svensk-norska blondiner” med flygplan på inflygning(stor publik hade ni) i samma simkorsning. En hette visst något som började på Loo…och så någon med ett konstig franskt efternamn Loung….nånting 🙂

Kommentarer inaktiverade.