Läste en blogg i morse….

och fick några uppslag att blogga om….som : Konserverad gröt, dolda kängor, bristande självkritik, att ta sig själv på blodigt allvar, idisslatumblr_m5ubdnjhwT1qz4d4bo1_500…..ja, massa i den stilen.  Det finns dom som ständigt kommer med sitt pekfinger utan att en sekund fundera över sin egen del i det hela? Tröttsamt med folk som inte kan gå vidare.work-for-change Kängor, ja….nej stövlar….är du med i gruppen sf Design, (gratis)… så kan du nu hämta fina vårstövlar helt gratis— inte nog med det….du får två par, ett par skitiga och ett par nytvättade! Slurl här.myskvaell_012 Tjejernas finns på dam och killarna’s på herr….som sig bör. Tjejernas och killarnas??? Lol….hör på morgonTV om toaskylten i en skola som är sexistisk??????toa--skolar
Stackars Sverige som är så utmattat på humor, arma land som lägger in feminism eller sexism i allt….kan man inte se det som det är??? Varför blunda över att så här gör friska killar…spanar in…ta det som en varningsskylt istället! Det kunde varit värre…toa iigen Och för upp det istället till en riktig diskussion utan att måla över det bara på väggen, som vanligt… LOL! I  går hade vi en lugn hemmakväll…jo, det behövs med i SL….riktigt mysigt med en liten stund vid flygeln och en dry martini enbart rörd av oliven och isens iputtande.myskvaell_008 Han spelar rätt bra,  Långemannen,  när han väl kommer igång. Tänka sig, idag är det torsdag…snart TGIF, och den sista januari är det med….ljuset kommer, snart stundar bättre tider! Det ni!!

Loan googlesign 1

Annonser

One response

  1. Haha!
    Du har verkligen rätt Loo! Sverige är fantastiskt på att göra små struntsaker till kvinnokamp. Hur killar pinkar och om toaskyltar är roliga eller sexistiska överskuggar allt som har med lika villkor, lika lön och kvinnofrid att göra.
    Det är som att man hamnar i nån jäkla kundtjänst jämt. 🙂

Kommentarer inaktiverade.