ZOOOOOMARUT

Loo zooooomar ut från denna del av bloggvärlden och SL med ett stort Tack och TAKE CARE till alla. Bloggen kommer ligga kvar under en övergångstid, likaså objekten i SL.

 

Annonser

9 responses

 1. Åh så tråkigt att du ska lämna sl-världen Loo. 😦 Kommer att sakna dig och dina inlägg här, men förstår att du har dina skäl för att avsluta blogg + SL.
  Jag önskar dig lycka till fortsättningsvis och hoppas att du kommer tillbaka så småningom!

  Kram Stella

 2. Dette kan da ikke stemme? Jeg vil ikke ønske deg lykke til, jeg vil du skal ombestemme deg!! Sånn, logg inn igjen no!!!
  Vi kan dra å shoppe..mesh Loo…masse mesh.
  Æsj dette er bare trist. Kom tilbake!!!

 3. I början av vår vänskap så har jag sett din blogg utan att läsa den då titeln verkade totalt ointressant.
  Zoomarin….Frågetecken? Jo såhär ligger det till. Jag har läst totalt fel, orsakad av inkompetent läsförmåga eller skit bakom pupillerna vet jag inte, men jag har under den tiden trott att det handlat om sjölivet under ytan, marinbiologi o liknande blandat med irrelevanta bilder av varierat slag efter att ha kikat oerhört snabbt.
  Läs själv så ser du: Zoo-marin! Zooooomariiin… Sen om det var 2 lr 13 bokstaven O verkade inte ha nån betydelse. Men efter en tid så tog jag mig tid o verkligen kikade genom vad det egentligen handlade om o jag måste skämmas.
  Allt var ju om SL o allt runtikring i samma miljöer som jag själv var delaktig i och bilderna hade ju faktiskt en stor relevant betydelse. Allt serverat i en humoristisk synvinkel med en klick ironi på toppen. Snacka om snedsteg jag gjort. Sedan dess så har jag läst genom de flesta av dina inlägg och förundrat mig hur du egentligen finner alla bilder och ord som passar så bra till sammanhanget.
  Jag hoppas verkligen att du ändrar dig och kommer tillbaka. Både i SL och din ”marinbiologiska” historievärld.

 4. I alla vinklar kommer du att vara saknad.
  – Som avataren, vilket alltid dök upp tidigt på event och spred dina glada tillrop.
  – Som den fantastiska betraktare av händelser i och utanför Secondlife, du har varit via ditt förstoringsglass ”Zoooooomarin”, vilket locka till många skratt och tänkvärdheter.

  Kanske kommer du tillbaka, kanske inte. Men vad du än gör: Känn dig saknad, för den härliga kraft du är och har varit. För saknad kommer du att bli!
  /Kram Apollon

 5. Kjære Loo,
  Du vet sikkert selv hva du har betydd for meg. Det har vært så mye moro!
  Helt utrolig har det vært! Da jeg var ny, ga du meg masse gode råd, og siden har jeg har fått være sammen med deg og Loungelion enten i skjærgården, på konserter og andre evenements, og ikke minst på Karnevalsparaden i Köln. Du har vært en så fantastisk nabo!
  Du har elsket SN, Skandinavia og livet her. Det har du vist gang på gang, som en sterk pådriver og den fremste til å handle for å lage et flott sosialt samfunn her i SN. Det er ikke få tilstelninger du har hatt ansvar for!  Det har vært helt utrolig hvordan du har jobbet, hvilken energi og vilje til å fullføre for at vi skulle få det fint! For at vi skulle oppleve mye her! For å lage et godt miljø og fylle det med kultur. Jeg har vært imponert og glad for det du har gjort, og beundret deg!
  Det er med takknemlighet glede og jeg tenker på deg, og jeg håper du slutter fordi det er andre spennende prosjekter som ligger foran deg, og ønsker deg lykke til! Samtidig håper jeg at du av og til kommer og hilser på!
  Lykke til, kjære Loo!
  Varm klem fra Em ❤

Kommentarer inaktiverade.