JAG VET ALLT VAR DU BOR :(

Jodå!!!!!!!!   Tror du mig inte…testa det HÄR då!….. Och……… Du borde bara skämmas, skämmas riktigt, riktigt,riktigt ordentligt! Jaaa, fatta att jag är upprörd! Vet du….. ett lands kultur kan mätas i hur vi tar hand om våra gamlingar?? Och då skickar DU ut dessa signaler?

VET HUT…som vi säger i Sverige. Vad tror du den lilla  Norska fiskargrabben rakt över dig har för tankar när han ser det han ser? Stackars man, stackars Gubben, inte ens en vattenflaska har du ställt av till honom, inte ens en mini-pisner, kex eller getostmacka! Vad är du för man Njorl? Man och  man…odåga är vad du är! och där sitter du på balkongen i ditt stora hus högt uppe på kullen och tittar på? Njuter, skrattar, gnolar och tycker du är KUNG I DITT RIKE? Med kanonerna riktade mot den stackars Gubben? Hur skulle det vara om du byggde dig ett hjärta och sätter in i din avatar???Ett hjärta  av GULD!

För inte ens med kyrkan som nabo kommer du att få syndernas förlåtelse ifall du ger omgivningen bilden av att vi sätter våra gamla i ett hamsterhjul och låter dom springa sig blodsprängda i ögonen och det dygnet runt!  😉 Bah….försörja Norge med el????? Undanflykter, vad ska vi med el till…..fundera på det du Njorl Longfall, och på vad det då händer med våra hyror?  Vill du avfolka Norge?….som sagt…..JAG VET ALLT VAR DU BOR!!! Anslut dig du med till gruppen *RÄDDA VÅRA GUBBAR!*

Annonser