FLITIGA HÄNDER

….döpte vi Boliglagets nya butik till, butiken som flyttade redan innan den öppnade och numera finns på Gantbryggen 1! Ett underbart läge vid  vattnet precis vid inseglingen från Snug Harbor.  Inte så många prytlar ännu, men vi hoppas det kommer mer…..vi vet att Kaja Lurra tillför fina saker, efter sin semester! Vi smygöppnade sent  igår kväll, efter cykelrundan, Loungen fick klippa band och hålla tal—OBS!!! All likhet mellan kvinnan på bild och Loungen är en REN tillfällighet, gillade färgen bara!

 och jag sågs mest representativt vacker ut, som vanligt!!! En tipjar har vi satt ut, ifall du nu vill stödja Boliglaget‘s verksamhet, redan nu har vi fått in 1 L, snällt skänkt av filantropen Loo Berensohn! Välkommen på ett besök nu och då!!!!  Redan nu har vi haft en del snabba besök.Adressen är här!  Och hör du till dom vi söker som utställare så hör av dig!

Annonser

6 responses

  1. mutter, mutter…. döpte VI? Flitiga NÄVAR borde det väl vara, inte konstigt jag ser ut som en bulltant på bilden, rena syjuntenamnet juuuuu, hehe. Jag BYGGER jag 😉

Kommentarer inaktiverade.