OH BOY!

Vilket vackert väder, solen skiner idag, Oh Boy! Inga tunga kläder behövs, och det gillar jag. Så upp och hoppa, det är sol idag, en så’n dag kan man inte ligga och dra  ….med den melodin vaknade jag tidigt igår morse. Antingen så stämmer melodin med verkligheten eller så påverkas man av den ändå….och ja, det var ett strålande väder, efter flera dagars ihållande regn! Så upp och hoppa, på med morgonrocken för det är fortfarande tiiiiiidig morgon, på med kaffet, nybakade bullar finns—–en perfekt frukost!!! (långt in i skallen hör jag mammas röst… ”men Loo då, man ska ha riktig frukost!”) Öppnar ut till balkongen, släpper in frisk luft och solstrålar! Det är härligt att leva! Eller hur?? Tar en vända in till Second Life, pratar lite med djuren som redan letar sin morgonmat, matar änderna  med lite bulle 🙂 provsitter olika platser utomhus, ser Farbror ta sitt morgondopp vid bastun och Moster duschar bakom sin stuga….Scandinavia håller sakta på att vakna. Plötsligt så slår det mig att Moster är så rasande vacker! Ja, i all sin frodighet! Inte sådär dallerfet, utan fast knubbig och med en härlig grace. Funderar lite hit och dit, ser grannön som är tom och undrar…..vem ska flytta in?

Kan man bara göra så här….flytta ifrån detta vackra? Fy dig Mia!! Visst är det skönt att ha ett ställe dit man kan få smita in och njuta så som jag nu gör? Ett Second Life, att få forma till efter sin egen dröm? Och visst är det underbart att man också kan påverkas av det, att det ger en kraft, förvåning, glädje och reaktioner? Som nu bara Njorl’s nya väg på Sund! Ett mästerverk i precision i anläggning och så gudomligt rätt i miljön…en väg som får en att minnas….barfota utan strumpor och skor…..hur det känns under fotsulorna! Eller den strandade båten borta vid Vikingabyn!


Ja, det är sånt som skapar liv! I all  perfektionism måste det finnas utrymme för dom små detaljerna som ger liv…som misstagen, oredan, det oväntade, eller hur? En bulle tar jag till 🙂 och lite påtår…det ska vara gott att leva…annars kan det kvitta! Senare under dagen är vi bjudna på fotbollsparty hos goda vänner i Tyskland….ännu en dröm förverkligas! Visserligen är vi ute ur leken, men vi tränar för Rio!! Värmer upp! Fintar, dribblar och provar  Sveriges nya vapen…träskor på plan!  Jag testar som målvakt då Loungen lirar bättre än mig som Zlatan! Hur han än sköt så  gick den aldrig i  mål! Det ni!! 🙂 Hemfärd via Gant-Bryggen där det numera samlas mer folk än i  kyrkan…folk och keldjur….på direkten så bestämde vi cykelpicknick ut mot Miklagard om söndag, packa cykelkorgen klar för avfärd från Bryggen kl 20! Det ska vara gott att leva, annars kan det kvitta!

Annonser