VAD GER MAN DÅ TILL DOM SOM HAR ALLT?????

Ständigt denna fråga, eller hur? Vad ska jag hitta på? Upplevelser sägs det vara det bästa man kan ge, upplevelser av alla de slag. Så jag har plockat ihop lite länkar åt er, en salig blandning tips…mycket av detta har du tillgång till via nätet! Ska vi ta en smakupplevelse först? Ost? Riktigt fina franska ostar som kommer  i en  kartong från ANDROUET— gör det i form av presentkort eller hämta / få hemskickat. Kolla deras ostprovningar med…nya datum kommer i jan 2012.

Bor eller besöker du Stockholm så gör ett besök hos MI PIACE, du hittar butikerna i Sickla Köpkvarter och Huddinge Centrum – båda butikerna är belägna vid System- bolaget. Ganska så praktiskt! Här finns ett enormt utbud spännande delikatesser och kunnande. Inte minst vad gäller vin till rätt mat! Självklart ost- och vinprovningar men även choklad, öl- och olivoljeprovningar förekommer titt som tätt. Kolla deras hemsida.Testa gärna KORVHANTVERKETs produkter som säljs där…du återvänder! Ett tips..testa deras pecorino med saffran och svartpeppar !!! 😀

BOX EXPERIENCE   gå in och kolla!!  Här har vi barn hittat en gemensam gåva till våra föräldrar! Det finns ju allt——i alla smakriktningar!

ACABO GAMES   vi är en spelglad familj och om detta spel har vi hört en massa gott!

Det finns ett spel som heter The Art of Science som är ungefär som TP, men för teknik- och naturvetare med kategorier som Fysik, Matematik, Biologi etc.

Det andra heter Guesstimates och är att spel för alla som gillar att med hjälp av kvalificerade gissningar lösa komplicerade problem.

Mera spel….VETO tonår–vuxenspel i behändigt formatBra att ha på resa.

Egen ETIKETT till Famous Grouse whiskey? Kan  det vara nåt? Här är deras hemsida.

Det är skoj att få, men roligare att ge, tycker jag….Så jag undrar så här till slut….kan du tänka dig att ge bort en get? För det är ju inte alla som har det så bra som vi….barn som far illa, svälter, tigger, uteliggare, ja även i vårt land. Ge gärna lite av ditt överflöd, varje krona behövs! Kanske genom att ge en get?Geten hittar du i GLÄDJESHOPPEN.

Annonser