SKÄMS, världen!

Vissa kan inte få barn….hur man än försöker på vanlig väg. Andra förökar sig som kaniner…ja, se min syster bara :D! Det här med barnlöshet ÄR ett stort problem….och tack och lov går forskningen framåt. Det finns möjligheter :D……men….är det nu så att du är barnlös och behöver en spermadonator….då ska du veta att 70  liter sperma ligger och väntar på dig i Danmark och mer än 600 män är villiga att ta *saken i egna händer* och hjälpa dig. Fantastiskt! Ja, jag menar det! Men mindre fantastiskt är att man nu nobbar rödhåriga män…..för se det finns ingen efterfrågan på rödhåriga barn!  Jo, lite….i Irland, där har man en sund syn på saken. Ranga-baby är det nya namnet på dom rödhåriga eller ingefärsbarn….vet skäms världen. Vet riktigt skäms på er! Tio tusentals kvinnor färgar sitt hår rött…..men ratar rödhåriga barn? Vart fasen är vi på väg? Hallå Danmark, hallå  Cryos Danmark….som världens största spermadonatorbank  med leveranser till kliniker i 65 olika länder….hur tar ni ert ansvar? Jag tycker det börjar likna nåt som en granne till er sysslade med på sent 30- och tidigt 40-tal. Skäms! Rött är sött  och lika mycket värt som andra kulörer—vare sig det är hår eller dun…så gör som dom här alla ni rödhåriga….håll huvudet högt!

Annonser

2 responses

  1. Bra att du tar upp ämnet. Det finns mycket att prata om det här med inseminering.
    Tycker som du att tanken på att man ska ”välja bort” vissa barn är horribelt horribel. Samtidigt invänder en del av mig; -Du väljer ju betäckare när du väljer man. En man du inte sympatiserar med av vilket skäl det än är, hårfärg, taskigt uppträdande eller så, hans sperma kommer ju inte i närheten av dig.
    Tycker det är ännu värre när man aborterar friska foster för att man har sett någon egenskap man inte vill ha, fel kön, fel hårfärg eller vad det nu kan vara.
    Jag levererar ingen färdig ståndpunkt, bara lösa trådar spinna vidare. Det behövs en sexdebatt i Sverige igen som på 60-talet när vi hade Inge&Sten -har läst allt de skrivit. Inget Malena trams. En rak klinisk debatt öppen debatt där man talar om sexualitet(något helt annat och mycket mer än sex) i Sverige. Det finns så många som är vilsna och tror det är som i porrfilmerna idag.
    Apropå barnlöshet vet jag ett par som vill ha barn två och försökte i många år innan det blev ett dåligt murkelår, de älskade murklor, det året murklorna uteblev kom barnet. Murklorna funkar tydligen som naturens p-piller.

Kommentarer inaktiverade.