Åh, vilken go helg och det sjuder av kreativitet…

i Norge!! Denna gång är det Gekka och Em som visar hur fint det kan bli med ett samarbete mellan 2 kreativa personer och 2 världar! Jag visar bara dessa 2 bilderSnapshot_652 gekka nanmSnapshot_653 em ny ram….resten får ni åka och se här! Mer, mer, mer Em och Gekka!!! Skrattar

Men hör ni….visst är väl dom här tidiga sköna vårdagarna bara KALAS! På alla sätt….det sjuder i trädgårdslanden, det spirar i rabatterna, det blommar…det lockar till grill, sill, lamm och rabarberpaj! Och vin på trappan sent om kvällen när solen lämnar oss………joooooo, morgonkaffet med…..när man huttrar till lite fortfarande sovvarm och har dagg på träskorna! Gullvivebukett på dassgullviva…..toast med murkelstuvning, mata igelkottarna, kaviarmacka med lass av nykommen gräslök???

Du som sitter till så illa att du inte får samma njutning som jag får….vet du….lite av det kan du få i SL också…..jag tänkte på det när jag landade till en butik igår…..hit borde alla för att se ljusetSnapshot_657…se färgerna! Andra kan ju göra som en besökare hos oss i helgenSnapshot_665…..bara ta en siesta, ligga på magen, kolla fjärilar, getingar, humlor och växtlighet…det är fullt tillåtet!

sign Loan

Annonser