Stövlar eller höga kängor….

måste du ha på dig….och fråga Njorl gärna ifall han följer med dig…..eller nån annan som kan pricka en myra på 20 meters avstånd….annars så är det ett lugnt fint resmål!! Second Life’s eget Serengeti…..typ Karen Blixen-miljö….och därtill underbar musik.

Skapad av denna mannenSnapshot_416….och du landar vid en giraffSnapshot_386…..får jag föreslå att du rider runt på den först? Kollar lite in boplatserna och sånt? Ska du välja bilenSnapshot_389 eller tältet?Snapshot_419 Vi valde bilen, och serverades en underbar frukost i ottanSnapshot_393…..och andra åt med sinSnapshot_432…..på lite avstånd. Nyfikna djur betar i din närhet och du måste bara upp och kolla mera!Snapshot_394 Men se upp!!! Attans, vad orm här finnsSnapshot_421….en höll på att ta Loungen till mellanmål! Snapshot_431Djur av alla de slag, meerkatter, zebror,Snapshot_422 lejon, strutsar, antiloper, gamarSnapshot_433 och en massa mer……en del lite gömdaSnapshot_429….på jakt!Snapshot_430 Rester av måltider syns….både på djur och människa!Snapshot_434 Ta dig gärna upp i utsiktstornetSnapshot_404…..där väntar en underbar utsikt, sköna stolar och ÖL!!! Men innan du går upp….ta och handla för 0 Linden både vattnet och handdukenSnapshot_405……behövs i trapporna upp….för här kan man inte flyga!

Ifall du tippar creatorn borta vid bron så får du en radar….generöst här!

Efter utsikten så besök *den gömda dalen* ….du kan inte missa denSnapshot_390….varken transporten ner….via en enkel linbanaSnapshot_439…..eller det som gömmer sig där! Men se upp med apungenSnapshot_443…..för han har en kokosnöt i handen….den rackaren! Skrattar

Trevlig resa!! Biljett till Cap Estel Goes Safari

sign Loan

Annonser