Julkonsert, Lucia och snart slut på marknaden.

Julkonserten i Norge ikväll startade med ett luciatåg befolkat med folk från 3 olika länder! Norge så klart…med sin Lucia, en tärna och en stjärngosse….. Sverige med 2 tärnor, en stjärngosse och en pepparkaka och Tyskland med en tärna! Så typiskt oss med denna goa blandning Ler. Snapshot_163 m textSlayer hade fixat musiken och laddade på så att dom busiga stjärngossarna inte kunde stå stilla….stackars lilla väluppfostrade pepparkakan titta storögt på! Snapshot_166 text N L AMialinn som lucia,Snapshot_164text Mial Em, Dariah, Xatlan och jag som tärnor och Njorl och Loungen som stjärngossar den söta pepparkakan var Arc!

Sedan, efter en kort ladda-om-paus så tog Yahshvah över….ja….tog verkligen över kyrkan, med sin stora röst och trollband oss med sin varierande repertoar. Yahshvah avslutade med Oh, Holy NightSnapshot_170 Y text så att ståpälsen darrade av glädje och förundran och julstämningen la sig över församlingen. Snapshot_169 textTack, Yahshvah, du överraskar oss ständigt Skrattar

Vår tanke med julkonserten var att ge Julmarknaden ett värdigt slut, det är sista dagen i morgon. Jag tror vi lyckades med det och att vi gav våra nya Handelsmän, speciellt ni från Finland och Danmark, en förkänning av jul i Norge. Tack, för att ni ville vara med i år alla ni 26 Handelsmän, tack för att ni varit så positiva och samarbetsvilliga och vi hoppas ni vill vara med nästa år med! Vi hoppas också att ni fått ut nåt av marknaden…..jag menar inte nu några stora summor Lindens….. utan mer att ni knutit nya trevliga kontakter? För det har vi, Loungen och jag! Tack!jul carl larsson ny text Vad beträffar Lucia så tillägger jag bara att jag tycker att det varit 3 underbara luciafiranden i SL , de 2 igår…. och så vårt idag. Alla så olika….. men ändå i samma anda. Ni ser, Lucia är allas…ingen har den riktiga, den äkta, den ursprungliga…..Lucia…. blir vad vi gör henne till!

signatur Loan blå2

Annonser

2 responses

Kommentarer inaktiverade.