LUCIA

I kväll så var det stort luciafirande i Sverige och på Svenska Ambassaden, två föreställningar varav jag besökte den första. Otroligt välbesökt…det sades 126 st.. tyvärr så ger det en massa lagg och inte rättvisa åt arrangörernas arbete. Trots bra dator så blev detta min behållning……2 bilder av Luciatåget.Snapshot_145Snapshot_146

Tara Hill mötte upp med en tjock dimma över ett trolskt landskap.Snapshot_148 Fullsatt långt innan det var dags och med köer utanför. Fantastiskt uppbyggd miljö och Luciatablån var inte bara drömskt vackerSnapshot_153…..den var rolig ocksåSnapshot_154….Snapshot_157Snapshot_158likaså valet av musik. Inte nog med det…det utbröt en verklig happening när vi bytte miljö för att dansa!! Så snopet, så överraskande, så oväntat och kul!! Bra jobbat Tara Hill-folket!!!! Skulle ni sen hitta min magsäck där uppe så var snäll skicka den med TP-posten !

signatur Loan blå2

Annonser

2 responses

  1. Aj da det där ser inget vidare ut. Men vad jag vet och har sett på andra bloggar och bloggy (där Norska Anitha har mycket bra bilder med en äldre dator) – så finns det mängder med bra bilder som du säkert kan få kopior av om du vill ha bilder från vårt så lyckade Svenska Lucia på SHOS.Vi var många, många – många fler än så Loo men det är inte mängden som räknas utan samvaron och den sanna glädjen att få träffas runt en sån härlig symbol och uppleva detta tillsammans.Välkommen ingen du och alla andra en annan gång!Kramix/Tina (PG) utan länk – den ligger ju i namnet i alla på blogger!

Kommentarer inaktiverade.