Måndag och skottdag

…jag menar ute…- 14 och insnöad bil….men vad då…solen skiner och en ny vecka ligger framför mig som ett oskrivet julkort. Gnistrande vackert ute!

Och glädjande nog så är allt på plats i Norge också, även om det kan tyckas trångtSnapshot_1330…..men kallar vi det bara för intimtSnapshot_1331….så blir det lättare att leva med!

Vi märker att isbanan lockar mycket folk, inte bara från Norden…andra hittar till oss via search och vi får ständigt frågan….när ska ni ha isdans??? Nå, vad säger ni om på SÖNDAG?…2:a Advent?…kl.20.00 god norsk tid???…..vi letar DJ, ni fina kläder att dansa i, skridskor finns att få gratis här! Det vore väl kul??

Jag tänker dag för dag presentera våra bord med en bild och en aning text…..och jag börjar till vänster när man kommer in på marknaden från Skomakergatan.

Först har vi Kaja Lurra, Kaja kom igår kväll, fördröjd av IT-problem….och för er som är lite till åren kommen i SL så är väl presentation onödig.Snapshot_1332 En enormt duktig landskapsbyggare…se bara Silent Night! Duktig med texturer och har så fina saker med anknytning till Sverige.

Bredvid henne StigDesign Andretti….med det nya tilläggsnamnet *den tålmodige* ! Inte mindre än 3 gånger det senaste dygnet har han fått flytta sitt bord och hela tiden med ett leende på läpparna.Snapshot_1333 StigD är alltid vänlig…man ser det på taket till bordet, *Uggly* har parkerat där och visst ser ni vintergäcken med som tryggt tittar upp? Duktig designer och DJ och alltid så hjälpsam.

Sen kommer en glad Tyrolerska med norsk anknytning…Annabella Biedermann. Har tidigare haft affär i Norge l SL och gör dom mest underbara bunader och lusekoftor.Snapshot_1334Glad musikant är hon med och uppträtt hos oss ett par gånger med Tyrolerbandet! Att hon sen gillar isbjörnar…..mmm…det är ytterligare ett plus i kanten!

signatur Loan blå2

Annonser