…..det snurrar så många rykten

…..bl.a att jag skulle ha legat med Njorl Longfall.Men då!! Måste ni ha reda på allt???…..har ni inga egna liv att leva….i SL?

Jo, det är sant!! Så nu vet ni det! Och det var bra också, riktigt sköööönt och protesen hindrade oss inte! Och, ja…..jag kan göra om det….och jo! Loungen var med och kollade….det är han som vet mest om tält och sovsäckar av oss 3Snapshot_1210……..så det så!

TGIF håller ni inte med om det? Och en innehållsrik helg ser det ut att bli…..fullt ös i Norge med Stig ikväll som DJ på SN dansgolv,A-Okay  - With clipping Path Lilith i morgon i Clubben fred astair dansskor--textsen Mawlove music--text som avslutar helgen på söndag på SN dansgolv! Sen är det fotoutställning med allmänt umgängesmys på Tara Hill också, jättefina bilder så ta dig en sväng inom där….gärna klädd då på Celtiskt vis… tara hill fotoutställning….men inget måste!

signatur Loan blå2

Annonser

5 responses

  1. Fick och fick Blanche….vill du ingå i kommitén för testande av 3-manstält i SL så kan jag skicka dig en inbjudan! *S*Ah, Njorl…som alltid har vi det gott tillsammans! 😉

Kommentarer inaktiverade.