Se om ditt hus

…..förbered dig! Det gör dom flesta i Norge….och är på sin vakt, ger rapporter i chatten, varnar snällt, men lite skärrat. “Såg ni, …..på radarn….NV om Landet” ….ja, ni vet!! Njorl åkte och handlade värmande halsduk, Ull som bott ute, ganska nära gränsen,Snapshot_1199 flyttade in i varmt gott hus!Snapshot_1194 Grattis Ull….och Em gick till doktorn för att PC-vaccinera sin dator mot vinterinfluensan……alla förbereder vi oss på vårt speciella sätt……jag genom att lägga ut ett drivhus i uppgiven protest!!

Och så….så var den bara här…den är på gång…morgonny la sig en tunn is över LoortvikenSund! En gås frös fast….precis lagom till gåsamiddag nästa månad! Förrädiskt lockande…skulle vi våga testa den….isen alltså!!Snapshot_1196

Ta det försiktigt i början,Snapshot_1200 den är inte bara tunn, den är hal också….men efter några ofrivilliga dopp och flera små tillbud med Njorl’s ben Snapshot_1197så gav vi oss hän….ja det kan heta så när man bara ger upp och njuter!!Snapshot_1198 Skridskorna är framme, du får åka på egen risk! Och, du….det är bara att acceptera….jag menar vintern, i sl. Nu ska vi bara övertala Njorl så han inte lägger ut värmeslingor under marken i Mökkafallsbacken…han har börjat att gräva Ångande arg….snälla Mia förbjud honom….det är ju landets bästa pulkabacke!

signatur Loan blå2

Annonser