Det är fredag den 15 oktober

det är köldgrader ute och björkarna glittrar som om av guld när solen lyser på dom. Blå himmel, sol, lätt frostigt, sprakande färgerColors_make_a_difference_1680 x 1050 widescreen_Life_is_collor_high_definition_wallpaper_wide-walls_blogspot_com…vad kan man mer önska inför ett veckoslut? Och idag, idag landar en brunbränd Långeman på Arlanda……mmmm just det, Loo är på ett strålande humör och har nyss hjälp hundarna hemma att dekorera lite för hans ankomst!! Snapshot_773Blev det inte ok???….jaaaa…. fick ju plocka bort ett mysbad och en gunga för att ha råd med det…. “men vaddå” ….som Labbe sa…… “väntar man på kamelben så vill man ju visa sin glädje!” Ja, hundarna har saknat sin husse, matte med fast hon tiger om det! (hm)

Det trappas upp mot Halloween i helgen, denna dubbelbottnade helg som jag liksom JesperTara Hill är verkligen kluven till…….men vi ska dit, ( den 30/10) såklart… till Tara Hillhalloween tara hill och skrämma skiten ur alla!!DjävulKul ska det bli!halloween_cartoon_trick_or_treat_even_more_Funny_pics-s325x400-38956-580Inga pumpor har kommit ut på Scandinavia ännu, vi hinner….men lite har jag börjat på *Loovika trial & error* ….mest för att Emma gillar den härSnapshot_775 och vill ha en liknande denna i rl…..vilken dröm det vore!! Fågelskrämman är uppe,Snapshot_776 skörden mest bärgad…lite äpplen finns kvar,Snapshot_777 om nån vill ha?Tvätten efter garderobsstädningen ska bara hängas….men sen så!!Snapshot_778 Man kan sitta i lugn och ro nu och bara njuta fallande löv, färgerna, dom feta gässen och sommarens sista fjärilar!Snapshot_779

Ja, det ska bli gott med ett veckoslut i SL….även om Linden visar denna tråkiga bild vid inloggningen!!inlogg Det gav oss en tankeställare i Norge…..så här är det… *en viss vis mans rumpa renderar ett NC…ni minns?* Det NC innehåller ett smycke för 1 Linden….det smycket är också en talismand…ett hemligt extra maskineri mot LAG….säg inget till Linden’s om det, medels handpåläggning, eller vad det nu var….så har Njorl transformerat om det till ett *antilag-smycke*!!!!! Det ni!! Problemet är att det finns bara till och med söndag….skulle vi då vara så fisiga så vi inte lät er kunna hitta det? Nej, det är INTE vår stil i Norge!! Så här har ni Note-Cardet—klicka slurl här!nc…sen blir det lite som Mialinn nyss sa…en liten skattjakt!!!

signatur Loan blå