Vilket födelsedagskalas, vilken föreställning!!Precis som vi önskade så blev kvällen en strålande fest!! Tack ABBA, tack publiken!! Nästan 90 personer samtidigt!! Visst var det laggigt, visst fanns det vita moln, ja…ett par svarta får också! Men vad då!! Det var STÄMNING!! Det var folk överallt, i luften, framför och bakom kravallstaketet (simgränsen), i vattnet, i tälten…överallt!!Själv kraschade jag 2 gånger….men med detta trevliga svar vid omstart så var det värt det! Bilder?…..Jaaa….det blev några och sen så var ZOOOOOMARIN-fotografen på plats: Mawerick Oximoxi, och han minglade runt med sin kamera, tack snälla du för många bra bilder! (så kul när folk delar med sig :D)
I morse, när jag gick in med städvagnen för att röja festplatsen så låg Norge öde…….jaa…tänkte jag…..nu blir det dött några dagar…….. Men tji!!!…..se här vad som händer!! Fullt ös i Norge!! Såååå…..välkomna över, ifall ni känner för det…..och ha en bra weekend…..TGIF!
Joo…..bara kort till dom svarta fåren……egentligen skulle jag bara ignorera er….men: är ni så omogna så att ni måste sabba för andra?….eller vet ni inte hur ni ska hantera er kreativitet….eller är ni socialt inkompetenta? Hör av er så hjälper vi gärna till att göra er delaktiga i det samhälle vi kallar vårt….inte ska ni behöva ha det sådär, stackare!!
Annonser

2 responses

  1. Superkul Loan och ni andra! Ett stort tack! Smart lösning med simmarna!Ang Svarta får: bara att ignorera och dra ner ljudet till noll så slipper man hackspettsljud, motorsågar etc. Men visst är det förunderligt hur man man kan finna nöje i att medvetet förstöra.

  2. Tack till er med Jesper!!Fåren ja…..dom du har ju så rätt om. I allt!! Trist för uppträdande, publik och arrangörer bara och synd om dom som inte får uppmärksamhet på annat vis.

Kommentarer inaktiverade.