En rosenknopp


har plockats i förtid i Norge, den fick aldrig lov att blomma fullt ut. Vi är så ledsna, vi kan och vill inte fatta det…..och våra tankar och deltagande går självklart till hennes familj i RL, i första hand, och till hennes närmaste här i SL. Så ung, så full av liv….å det gör ont! Knoppar ska inte brista så! Så stötta nu varandra, prata om det, men framför allt, lev här och nu. Livet är inte självklart, det är en gåva.

2 responses

  1. Det er så ufattelig trist. En kunne ikke få en bedre venninde enn Madde. Ho delte av seg til alle og vi vil savne henne sårt. Heldigvis har vi masse gode minner. Det er laget til i Kirken om noen vil komme å minnes Madde.

  2. Kyrkan har blivit en underbar samlingsplats för oss alla nu, vi som vill hedra och minnas Madde. Kyrkan får alltid en central plats vid kris oavsett tro. Och,ja, Norge är i kris nu. I kväll blir det stilla musik i clubben och sen går vi gemensamt till kyrkan…. Vill du lägga en blomma eller tända ett ljus så är du välkommen att göra det dom närmaste dagarna hälsar Mialinn.

Kommentarer inaktiverade.