Mer-smak

I går, lördag, så upplevde jag ett SL, när det är som bäst….enligt mig då! När trevligt folk i alla åldrar, samlas kring ett projekt och i trivsamt samspråk hjälps åt….Melodikrysset…denna gång hos Frostland….och uppdukat var det….. så där svenskt lagom, du vet, limpan på bordet bakad på egen säd….kaffet kokat med precis den härliga sumpblandningen kvar, att sila mellan tänderna! Verkligen mysigt avslappnande och med ett ben i vardera världen!
Dariah berättade senare på kvällen om sin fotvandring på Nautilus och visade fina bilder.Vilket enormt jobb hon lagt ner!
Annonser

2 responses

  1. Krysset i SL är verkligen en av veckans höjdpunkter. Avslappnad och rolig samvaro och samtidigt ett gemensamt problem som skall lösas. Att vi desssutom cirkulerar runt och får se varandras hem är en extra bonus. Men till nästa gång får ni leta fram en analog radio. Webradion ligger efter och det är sååå frustrerande när alla hinner svara innan man ens har hört början på låten.Jo…jag har en liten tävlingsjävul i mig som tittar fram på lördagsförmiddagen 🙂

Kommentarer inaktiverade.