Stackars, stackars, stackars alla som bor i STOCKHOLM

………uff…varför inte flytta till landsorten? Så kan ni ju inte ha det? Arma krakar…inte konstigt att ni är som ni är…..(sneglar åt Långemans håll)! För det måste väl vara sant det som Carin Jämtin skriver här?
Men så kan ni väl INTE ha det? NEJ, NEJ, NEJ…..NEJ!Funderar på om LT i Västerås läs det? Fast här skulle man nog inte kalla det *butler*….och förresten….vi hinner med….vi som inte behöver pendla med X2000. Och att åka just det tåget i sin valreklam….hahahahaha!!!….vad säger inte det om de rödgröna…föråldrat katastroftåg som inte passar sina tider och ofta ställs in……så trovärdigt!
Så nu föreslås att krakarna som åker kollektivt i Stockholm ska kunna få sina matkassar fyllda, sina ungar snutna och lyckligt omhändertagna under dagen tillbaks på perrongen och sin tvätt..ren, vikt och ( med krusade band? ) färdig i paket….bara kvar att sortera in i skåp och lådor…..allt detta för att kunna skratta oftare och älska mera!!!!
Vi andra då?
Ja? Vad får vi i demokratins namn?
Politikerna verkar bli mer och mer desperata och komiska, ju närmare valet vi kommer.

4 responses

  1. Haha, läste det med! Nu tycker då S att man inte får ha 'piga' hemma men man får ha en 'dräng' på Tunnelbanan! *S*Rätt ologiskt? 1. det mesta av arbetet är ju hemanknutet, varför då ha det borta utanför hemmet? 2. Ska bara vi med T-bana få ha sånt?Dom säger ju att alkoholintaget stiger under semestertider, men frågan är om det mest är S som står för den delen, så galet som de tänkt?Jag tycker 'T-bana åt alla i Sverige! Gratis! Och mest gratis för pigor och drängar! *S*;)

  2. Tror du…Långeman…..att man måste ha nåt pass att visa upp???…eller kan jag ta månadens smutstvätt med på tåget….åka en hållplats kollektivt i Tokholm…ge Butlern min tvätt…shoppa på stan…åka kollektivt till Centralen….hämta min rena tvätt och sen dra hem till Aros??? Men attans då….vilken TURISTGREJ!!!

Kommentarer inaktiverade.