BLOGGER’s tråkigaste blogg heter ZOOOOOMARIN!


….ja, det är Moster här i sommarvärmen! Fy så tråkig hon blivit i värmen, jäntungen! Inte en rolig historia från rl??
Men jag ska allt berätta för er om vad som hände i bastun förra lördagen jag……..bara ni INTE för det vidare? Ja, du lovar? OK DÅ!…Joo……..Det satt en granne till dom i bastun, och plötsligt fick han världens stånd. Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar: ”Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.” En annan kille i bastun sa då till honom. ” Stå inte där och vråla, gå in på tjejbastun istället.” Han rusar in till damerna i deras bastudel och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt stående läge: ”Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång. Loo som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Grannen mister genast erektionen och tittar ner på Petter-Niklas besviket och utbrister: ”Var du bara törstig din lille jävel????”…….Jaaa….ni ser så torr och tråkig hon är…..tur inte jag var där!! *S*
Har hon berättat vad som hände när hon körde hem från jobbet härom dagen??? ……… Plötsligt börjar bilen sladda fram och tillbaka innan den åker ner i diket och välter. En polisman som snabbt kommit till olycksplatsen frågar henne vad som hänt. Hon svarar; – Jag väjde för ett träd som stod mitt i vägen, men då höll jag på att köra på ett annat träd till höger. Jag vred snabbt åt vänster, men där stod ännu ett träd. Hur jag än styrde så körde ja mot ett träd. Polismannen; – Men fröken Berensohn, här finns inga träd på flera hundra meter. Däremot har du en wunderbaum hängande i backspegeln..!!!!!
.
Förresten….jag har vart på utflykt med tantgänget….till ULLARED!!
Joo, ni!! En buss åker med vårt gäng av gamla damer på motorvägen , på väg från shoppingturen till ULLARED…Så blir busschauffören knackad på skuldran av en av oss…..(säger inte vilken) en liten, gammal dam som undrar om han vill ha en handfull jordnötter.
Chauffören tar tacksamt emot och mumsar i sig.
Efter omkring en kvart knackar den lilla
, gamla damen honom på skuldran igen och undrar om han vill ha en handfull jordnötter till.
Han tar emot dem igen och gottar sig med nötterna.
Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför den gamla damen och de andra damerna inte vill ha nötterna själva.
‘Vi kan inte äta dem för vi har inga tände
r’ svarar hon.
‘Men varför köper ni dem då?’ frågar chauffören.
‘Jo du vet; vi bara älskar chokladen som är utanpå dem’ svarar jag!!!!

Annonser

2 responses

Kommentarer inaktiverade.