Han har en vinnarskalle

och en dag ska jag gå nära, nära och titta in i den –*avundsjuk!
Det var en suverän kväll med ett toppenframförandet Ewa och Jesper!! Det finns artister och artister, det finns underhållning och underhållning……men detta var: ARTIST – UNDERHÅLLNING! Grattis icehotellet till lyckad satsning, Grattis Njorl till vinsten och Grattis Långeman till att det inte är doftpc! Hallelujah!!
Annonser

4 responses

  1. Hon är faktiskt riktigt bra! I SL är det oftast "hellre än bra" som gäller och det är verkligen inget fel i det. Vill du sjunga men kanske inte riktigt kan i RL gör det här då! Det är ju faktiskt lite av vad SL handlar om, enligt mig i allafall.Kul att ni så ofta kommer och lyser upp vår tillvaro Loo och Lounge (och sedan en tid även Njorl)Jesper och Ewa (som jag vet håller med till 1000%)

  2. Jag vill bara säga att jag älskar din blogg… den bästa av alla…Din hjärna måste glimra och vibrera… jag är förbluffad av dina associationer och förälskad i dina bilder. Fortsätt så här är du snäll… du klär i ord och bild mina egna upplevelser!Us

  3. Jesper….locka mig inte att ta ton!! *S* Klart vi lockas till er ni är ju förknippade med bra event på alla sätt! Kram till er två!Njorl….hahaha…skrattar gott nu….jag var där när du låg avsvimmad i Klubben, tog ett PAD som nu ligger för analys!Us….blir så glad för dina ord, det ger energikick!

Kommentarer inaktiverade.