Flygfärdiga


verkar ungarna i Liatorpsholken vara nu. Dom putsar sin skrud, dom flaxar och tränar sina vingar och dom tittar nästan oavbrutet mot holkhålet. Det är svårt att slita sig från webbkameran speciellt som dom tar sig ända upp till hålet och tittar ut. Det vore så roligt att få se dom ge sig av! Lycka till där ute i den stora världen!
Svenska flaggans dag, Sverige’s nationaldag, firas på söndag den 6/6 i SL med början klockan 20.00…det har ju blivit en fin tradition och som sig bör firar man den på ”Svenska Ambassadens” tak. http://slurl.com/secondlife/Swedish%20Institute/161/192/25 Programmet är innehållsrikt med en massa bra artister och DJ’s och avslutas med stort fyrverkeri! Även i Norge såg jag att man hade uppmärksammat vår svenska dag. Ola Nordmann sågs i allafall förberedd med flagga i ett fönster på Bryggen, troligen tror han det kommer ett *barnetåg*? Nå, så speciellt duktiga är vi svenskar ju inte på att fira vår dag så därför all heder och tack till alla ni som ordnar firandet i SL!!
Vi då… i RL…vi hissar bara flaggan… inget mer… för oss är den svenskaste dagen av alla = Midsommarafton….men då firar vi rejält vill jag lova!
Annonser