Hjälp mot relationsproblem finns att få i Norge!(Jooo…det var ju det här med att man kan klicka på bilderna så blir dom större….ah!! du kommer ihåg det ja!! Bra!!)

Det har blivit väldigt lite bloggat denna vecka, det blir så ibland, lusten går i vågor och speciellt när Långeman är ute och förbättrar (?) världen så flödar inspirationen sakta. Denna gång är han i Prag och trots att han bor på flott hotell som börjar med H så är internetuppkopplingen sämre än den i Amazonas! Förresten, han hittar så bra saker om Sverige på sina resor….som denna…….turistrådet kunde inte formulera det bättre.
Den senare tiden har det bloggats en massa om relationer i dom svenska bloggarna i sl….många vill göra så här..sopa det under mattan på äkta svenskt sätt……. andra vill……en del skriver om det och får och törs ta *skiten* det genererar…..andra skriver i stor skala och plockar när eftertankens kranka blekhet drabbar dom.. bort inlägg….eftersom det kanske mest kan läsas som en bumerang riktad mot skrivaren själv?
I Norge vet man sedan länge om att man kan drabbas av ohälsa av olika slag. I Norge finns en klinik dit man kan vända sig vid vissa svårigheter. Kön dit ringlar lång varje morgon. Den är framgångsrik, den är elegant , dom uppvisar bra resultat och har humana priser! Så är dina problem av kanske typ…*vet inte vad jag ska sätta på*….eller *glömmer du läsa dina mail*…..sök då hjälp i Norge!
Annonser

2 responses

  1. Jag hoppas verkligen att detta blir ytterligare en framgång i SN och att de svenskar och andra som köper tjänsten ordineras den starka medicinen att blogga en aning måttligare om sina relationsproblem. Det är nämligen enligt min mening extremt färglöst.F ö kan jag meddela att SNs resebyrå har förmedlat den första resan till oss! Kul Dariah!

  2. Det är verkligen en nåd att stilla bedja om! *S*Så kul med Dariah!!! Vi är med på G att ta en tripp ifall nu bara Pussgurkan orkar med, hahahaha!!Tack för igår….så jag njöt!! Kram och trevlig helg på er!

Kommentarer inaktiverade.