Loo hårdbevakar Eidsvoll inför 17 maj!

Ja…det gör jag! Med kamera och förstoringsglas…för till denna symbol för norsk frihet kan du inte ta dig. Eidsvoll är nämligen ockuperat—-av BANNLINJER!!!!Häpnadsväckande! Sjukt! Missförstått! Men hjälp….lös detta på annat sätt??

Så nu återstår att se hur dom….EIDSVOLL-FOLKET…tänker öppna upp till syttende maj…….?….eller om vi ska snika oss in? Den enda ingång som jag kan hitta är vägen in via bron på Sund och den vägen leder verkligen inte upp till ett representativt Eidsvoll, nej, det är stökigt, oryddigt, och skriker till omgivningen efter tillsyn…..så synd, så synd….för detta är fint byggt och en fin tanke. Spärrlinjer stöter jag på även på Sund…det står så tydligt vad som gäller i Covenant…ska det vara så svårt att läsa innantill?
Annonser

2 responses

  1. Hei hei, simmen er åpen og ryddet klar for 17. mai! Det hender at det er møter og undervisning og de må da ha restricted access mens dette pågår. Det hender desverre at noen har glemt å åpne opp igjen etter at møtene er ferdige. Gi gjerne beskjed til Ela Oliva i SL om det er spørsmål til simmen 🙂 Hilsen Linn-Cecilie fra Design Container aka Ela Oliva

Kommentarer inaktiverade.