Tack Iron och tack Kay och Trojanoch tack ni 11 från kommunen Second Norway som med mig kom och testade kursen på Solace.
Nu kommer vi i framtiden att få vår egen bygg-scriptskola… utformad av dessa 2 och på hemmaplan….en där man startar från småskolan och sen jobbar sig uppåt. Detta var nog lite för svårt för dom flesta av oss! Men roligt var det och galet …ja…stenkul!! Hjälm, hjälm, hjälm….vi måste ha hjälm 😀 skrattar gott med en massa bulor i skallen!! Och vi ser fram mot att få lära oss baskunnandet!!
Annonser

2 responses

  1. Vi på Solace är mycket glad åt att så många från Second Norge dök upp hos oss på vår kurs. Vi vill gärna se att det här bara var en början på något som kan bli större och till och med en vana för oss alla!Vi i kursledningen är mycket lyhörda för våra elevers önskemål och justerar gärna programmet.Därför vill jag gärna om det finns intresse göra ett litet omtag i den just påbörjade grundkursen i sömnad eller klädskapande.Vi vill också fånga upp andra förslag till teman för kurser eller andra former för sammankomster. Grundsyftet skall vara att berika oss både i SL och i RL. För lite bär vi ju med oss över gränsen till RL.Hör gärna av er till oss!Till sist ett varmt tack för att ni alla bidrog till den glada stämningen och gav oss lärare en enorm inspiration!Kay Ugglakay.uggla@gmail.com

Kommentarer inaktiverade.