Vad små pixlar kan åstadkomma

…upphör aldrig att förvåna mig……och resultatet ger spekulationer över människan bakom tangentbordet.Speciellt när det gäller det jag kallar negativa handlingar…… Vad driver dessa att göra just på detta viset och vad ger det honom/henne??? Är det drömmar som går i uppfyllelse?…..är det *jaget* som stärks på ett underligt sätt hos den som mobbar?….är det spänningen som driver fuskaren?……kan den som inte *kommer till i rl* glänsa här genom att tro sig utöva nån makt?….uppför sig NN lika i rl som här??…….jag ser underliga saker varje dag eller vecka som får mig att fundera! :-)) Som den som ofta är inne och läser min blogg men som aldrig besvarar en hälsning eller den som nu fuskar så uppenbart så man undrar….vann du aldrig i Monopol eller i Fia med knuff….samtidigt som man ler åt dessa omogna beteenden. Allt nog, det är intressant att fundera kring just VAD som styr!!! Tänk om allt negativt flöde kunde omvandlas till positiv energi? Huwa, vilket kraftverk Second Life då skulle bli!! För något är det ju….annars vore dom väl som folk?…avor?…normala pixelförare??
Annonser

11 responses

  1. Ja du Loo, att totalt tappa fotfästet och förlora all vett och sans är väldigt lätt i vår värld. Jag är själv inte guds bästa barn och jag har inga lösningar. Men åtminstone en förhoppningEtt gammalt SL-par som jag känt i princip från dag 1 och som varit i SL oerhört länge började gräla. Om vad vet jag inte men det hör inte hit. Den ena i paret blev så förbannad att denna förstörde samtliga simmar som de under åratal byggt upp. Den andra i paret blev naturligtvis helt förtvivlad och ringde upp den andre i RL och undrade varför och fick till svar: ”Ja men jag kan inte ta ansvar för vad min ava gör”Jag har berättat denna skrämmande historia för några i SL som verkligen känner mig i RL att om jag visar minsta lilla tecken på sådant totalt förfall så har de lovat ta mig i hampan och vice versa. För jag tror nämligen att det kan hända vem som helst, tyvärr.

  2. Oj,oj vilken historia Jesper!! Skrämmande, men ok…när känslor av det slaget kommer med i bilden så fattar man kanske att vissa kan reagera kraftigt….nu tänkte jag mer på vardagsbeteenden….dom flesta bemöter andra så bra så bra…..vissa ännu bättre….sen ett fåtal gör livet surt, drygt, trist eller skrämmer folk härifrån. Det var dom jag funderade lite över….energislukarna!Ah, du…det var så trevligt igår!! Ja en bra vecka, ni två….snart är det VALBORG!!

  3. Nej, Jesper det har du inte gjort…för båda anser vi nog att det är den som sitter och knappar på tangentbordet som bär ansvaret för sina handlingar. Men ändå så funderar man (jag) kring det när jag stöter på *konstigheter*. Det är lätt att i skydd av anonymitet våga ta ut svängarna, kanske göra det man inte vågar i RL…till dels ska det ju så vara med, men inte på bekostnad av nån annan. Den dagen du blir GALEN, då du….då ska jag leta efter hampan i dig och ge dina vänner ett handtag! :D! Kram!

  4. Blev ombedd att läsa vad som skrevs här av en.. Har läst och undrar vad ni menar med att blanda in oss 4 som bor i Rajhuset?.. Det är vi som är Raj och vad menar ni?..Vad jag vet så hälsar vi er välkomna hem till oss när vi har våra små tillställningar..Hälsar vi inte är det kanske så att vi har lite privata IM och det får man väl ha när man är i sitt hem?. Nu blev jag lite konfunderad här… Lensi

  5. Lenis…ingen skugga faller över rajraj….ni hälsar…. om du läser igen:loungelion sa…aaa, gillar AO*Putäll på er, Grefvar o Baroner* är inte det lite nygammal rajraj? Där hälsar de flesta, dvs, de som har vett 😉 ….så syftar det till teckningen. Jag har på inget vis blandat in er.

  6. Nu ska jag be att få lämna ett klargörande:1. På Rajraj blir man alltid väl bemött o där hälsas det glatt, toill skillnad från mångas andra ställen på SL – det var det som avsågs, alltså att hålla upp RajRaj som ett föredöme på det området.2. Putäll på er…. avser en känd OA-teckning (samma tecknare som här) där en av figurerna säger just det i betydelsen 'SKÅL* eller *KUPP* vilket fick mig att tänka på just Raj.Så enkelt var det med deto ingen skugga över Raj för det avsåg jag, snarare tvärtom. Klart nu?

Kommentarer inaktiverade.