Norsk bildesign i SL

sjuder av byggande och scriptande även om chefdesignern då och då ses svinga sitt makalösa ben, …i Norge, oftast….men i lördags i Sverige också…… och igår i Danmark….han kallar det *aktiv marknadsundersökning* Hans senaste skapelse är den underbara *T-Njorl*!
Varför detta T i alla norska bilar?? Går dom på tran???eller vad står det för? Som T i Think eller T i Troll. Nå T i T-Njorl…är underbar och snart klar…jag fick smeka lacken igår och provsitta de ergonomiska stolarna…allt medan Långeman och Slayer sa fåniga *00000000* eller *ah!!* och endel *dregel* ..*vill ha* …. *WOW*!!
Jag har en längre tid bedrivit industrispionage …..inget jag är speciellt stolt över…MEN..det måste man göra i ett land där dom kallar vår SAAB för SKABB…..jag menar…vad kan komma?
Visste ni att Njorl är så disträ och ivrig att bygga & scripta så han ibland glömmer bort att ta på sin avatar??….som här:……vid konstruktionsstadiet av detta vidunder: som sågs spränga alla fartgränser på en trist raka med enbart sten och får mellan Kvinnesdal och Sandnes! Det viskas att polisen på Helleland enbart fick ett rakt streck på sin trafikpax-camera när man försökte ta fast honom.
Och nu ryktas det att man sett honom uppe vid Lofoten också…..testandes sin nya campingbil, den som är framtagen enbart för tyska turister.
Annonser