En trevlig afton

med goda vänner, det är gott det….och finns det nåt skönare än att få sätta sig till ett vackert dukat bord och njuta av en formidabel måltid i ett så trevligt sällskap? Kocken var Jesper Prinz och kockan Ewa Aska…och maten…..jaaa….maten så underbar….förrätten med alla vårprimörerna upplagda som ett konstverk, kokta al dente……mmmmmmmm—–och sedan laxen…..den av Jesper lättgravade fylld med babyspenat, ramslök och smulad chevre, …… inbakad i smördeg….det var som om all världens stjärnor exploderade i gommen!!!….sedan att skölja ner det med just det vinet!!! BrumaireNovembre 2006 (82817)….ah!!! Tänk dig…… enbär, nypon, havtorn och apelsinmarmelad uppbackat av frisk syra, nötiga ekfat och en liten trevlig beska! Prata om njutning i trevligt sällskap och en underbara miljö!! Tack Ewa och Jesper!
Idag så fick jag en jättefångst när jag vittjade näten, en ful fisk, men ack så god….den ska få bli helgens mat för oss i Scandinavia….ja ni ser den på bilden…..men ni ser nåt mer….i bakgunden??? Ska gå närmare med kameran så ni ser bättre……resterna av en annan ful fisk! Jag vet inte om han dragit från gamla Loovika, men borta är militärlägret….kvar finns rester i luften av inredning….och på marken lite ruskiga spår. Ja, ska inte påstå att jag kommer att sakna honom!
En annan som jag tycker är ful…..är vår säl…*Knubbis*….ja rent ut sagt äcklig, låter illa….som ett barn som skriker….och rör sig som om han juckade marken :(……uff ska vi verkligen ha kvar honom??
Annars så….TGIF!!!! Och jag önskar er alla en trevlig helg!
Annonser

3 responses

  1. Ja skriker gör han, det håller jag med om och primnödig är han mest hela tiden. Ska du ha nya tofflor eller vadå?Annars kanske vi kan donera honom till Folkebibiblioteket?

Kommentarer inaktiverade.