Aktiviteten var hög i Norge

i går eftermiddag och kväll…..fotograferna kom inflygande med den ena bilden bättre än den andra, kommentarerna haglade i luften…skratten lika så. 20 av 45 platser gick åt som smör i solsken och Mialinn suckade glatt….. ” Jag får nog öka ut!” Underbart kul för det är ju så….. Jaaaaa vi elsker detta landet ….i sl också! Svårigheten är ju att bestämma sig för vilket kort man ska ha…..jag tror jag redan har bytt 5 gånger! Och det kan man göra fram till den 11/4….då börjar röstningen.

Vårfesten närmar sig ju också….ni vet den vi ska ha den 10/4! Men innan dess så är det ju DUGNAD….hade nästan glömt det jag!! Ojj…kanske det viktigaste av allt? Så nu är det bara att anmäla sig till dom 6 gruppernas ledare.

  • Grupp 1. Ledare Ey. För dig som vill hjälpa till att muddra upp vattenvägarna och skrapa båtarna samt se över sjöräddningsutrustningen.
  • Grupp 2. Ledare Mialinn. För dig som vill räfsa löv, gräva om rabatterna, rensa ogräs och plantera nya blommor.
  • Grupp 3. Quack. Yttre rengöring av vägar och grönområden, uppsättning av nya papperskorgar. Tillverkning av fågelholkar.
  • Grupp 4. Mariflua. Materialvård, oljebyte av samtliga fordon, genomgång av gräsklippare, översyn av vägmärken och eventuell omskyltning.
  • Grupp 5. Arcadia och Loungelion. Byggnadsöversyn, fönstermålning, kurs i ” Så blandar vi Falu-rött”. Brandsyn.
  • Grupp 6. Slayer. Hemliga gruppen….jag tror den ska grilla ett Loovikalamm på Heim.

Ja…som du ser finns det saker som ska skötas…och efter det så på med vårstassen, hatten, kebban eller hinner du inte…kom med krattan, spaden, räfsan, målarpenseln och i dina jobbarbyxor….spelar ju ingen roll….för då är det vårfest på Heim! Och är du inte norsk, eller har du inte varit med på DUGNADEN….då är du välkommen ändå…..för våren den är till för alla!

Annonser