En chock levereras av en man jag litar på…..

…och luften gick ur oss, jag svimmade tillfälligt av…. Bortsett från Loungelion så finns det bara en handfull personer här som jag litar på till 100%. En av dom är en av ägarna till Second Norway, Ey Ren. Och igår så var det *Radio Ey* i Second Norway….men vi hade redan bestämt oss för att påskfesa på Icehotellet för att se om ABBORNA var lamm, ägg eller kycklingar…..fel fel fel gissat av oss….dom är ju four hahahaha!! Alltnog, festligt var det och vi trivdes….men stressades av meddelanden från Norge om att Ey gärna ville samla alla landsmän och boende som inte satt på fjället utan internet och försökte umgås i rl…
Så en kvart före ABBA’s slutnummer så smet vi till Second Norway’s café där stämningen också var i topp! Ey tog en paus i sändningen för att sedan återkomma med information om Second Norway framöver. Spännande. Minns endel av er detta??
Jaaa…..så blir det här med nu….men med denna flagga vajande på flaggstängerna…..Ey berättade att efter Lindens nya avtal, som bl.a i det finstilta säger att * all egendom tillverkad och utlagd i Sl kommer att tillfalla och ägas Lindens lab från 100501*…så Ey och Mialinn tvingas lägga ner sina 9 simmar, kanske dom öppnar någon annanstans i cybern….men dom anser det kört i sl! Sista dagen för oss alla blir den sista april. Gissa om påskglädjen försvann, gissa om folk nyktrade till, gissa om folk blev förbannade. Alla har vi skrivit på…..men få av oss har läst vad där står.

Annonser

3 responses

Kommentarer inaktiverade.