"Det är klart det ska vara lite fest"

..sa Mr Pixel, ” vi kan ju inte bara jobba. Säg, får jag bjuda fröken Berensohn på middag med dans?” Fröken Berensohn, det är jag det…och jag rodnar och stammar fram ett… ” Jjjjaa ttaaack så gggärna!”
Sen sker det nåt i en kvinnas hjärna, det måste ligga i kromosomerna…i snabb takt passerar alla finkläder som i revy, klänningar, skor, smycken…allt….och sen ser jag alla frisyrer…man blir lite snurrig av allt utbud! Vad ska jag välja, vad hade jag sist, passar dom skorna, sitter dom strumporna snyggt….men guuuuuud…det har gått en maska på dom….attans ska det smycket hamna där…men då försvinner ju axelbandet med paljetter!!! Håret då?….var f*n är locktången? Jag måste ha en nackspegel……ropar högt.. ”har nån en nackspegel???” Ser i ögonvrån att Mr Pixel är klar sen en timma tillbaka…..han trummar otåligt med fingrarna mot bordet..det låter som en bongotrumma i mina öron….hetsigt, stressande, skynda på nu då…..men…oj glömde jag trosor?…sätter på rena snabbt….attans…där försvann kjolen!! Bara att börja på nytt….ger Mr Pixel en drink….fortsätter mitt påklädande. Ska jag verkligen ha dom skorna…..letar andra i garderoben….mmmm det blir nog bra!! Kallt ute?…en pälsjacka kanske…eller en stola? Lägger 5000 L över axlarna med en nonchalant gest, som om det vore Mosters hemvirkade ylleschal… fyller på med en ny drink åt Mr Pixel….fasen han kan väl hälla upp själv?? Bortskämd är han!
Målar läpparna och penslar på mer läppglans….tar och gnider in lite parfym bakom örsnibbarna, på handlederna och i springan mellan brösten. ”Nå?? Mr Pixel? Är du klar???”
”Men Ååååååååå så fin du är” säger han med en lätt sluddrande röst….” hahaha, tycker du?? Så skojigt!! Den här gamla trasan!!!” säger jag belåtet och suger i mig hans komplimang! ”Mot Bella’s Bistro! Jag skickar en taxibåt efter dig” säger han och reser sig lätt vinglande upp….eller är det lagg?
Bella’s Bistro, folkligt festlig denna lördagkväll, fullt i baren, finklätt folk, god mat, fin betjäning som alltid och avstressande fyrhändigt på pianot! Vi myser med champagne genomgående och Mr Pixel berättar om glasen vi dricker ur, dom finaste av alla champagneglas, dom rätta….enligt honom…uppkallade efter Marie Antoinette, det påstås att champagne första gången serverades på hennes bröst och att brösten sen fick ge glaset dess form :-))!!
Efter maten bär det iväg till en dansklubb, underbar musik, vackert klädda människor och fina danser….och Mr Pixel svingar mig i dansen som han aldrig gjort det förr….och jag njuter…..men då!……Jaaaaaaa!!!….då händer det som inte får hända….han tappar både mig och håret!!! Mr Pixel har peruk!! Och här har jag klätt mig i flera timmar bara för att göra mig läcker för honom!!! Så har han PERUK!!! Men guuuud så avtändande! Ni har det bra ni killar…kan klä er snabbt med få valmöjligheter…..jaaaa…så bekvämt….nästa fest så killklär jag mig!! Och du, Mr Pixel, limma fast peruken!”
Annonser

2 responses

Kommentarer inaktiverade.