1/11….första november

(jo..så klickar man bilderna i vanlig ordning)

och dagen efter Halloween sitter jag igen, nyförlöst vid datorn…..vilken omväxlande dag det var igår, vilka lappkast, från glädjeyra, förväntan, till förtvivlan och åter till glädje….allt sker mycket snabbt i vårt Second Life.
Lappkast ja…kast med liten Kanin var det tidigare i veckan hos AnnaBella….nu kan du göra ett bussigt LAPPKAST genom att klicka dig till Icehotel och rösta fram Ewa och Jespers projekt, för visst backar vi upp varandra i Second Life!!! ( http://slurl.com/secondlife/Lapplandia/238/154/22 )…… När du ändå är där, i detta vackra vinterland, så föreslår jag dig en ridtur genom ett så fint landskap, du behöver att andas in den kyligt friska luften där och känna stillheten fylla dig, som ett invärtes renlighetsbad, efter allt festande igår. Och du behöver inte röra en fena, du svingar dig upp i sadeln, som förresten rymmer två, och sen e de bare att njut!! Glädjeyra…..mmmmm födelseeufori kan man säga och ögonfröjd vid att vända på varje sten, smeka varje vik , kupa med handen över varje kulle på Scandinavia, jag måste erkänna att det blev inte mycket gjort där….neeeej….men Scandinavia är ett oskrivet blad som ska fyllas med inspiration och eftertanke och små prim’s…..men ok….det städslade folket finns på plats, han , uppväxt på spenat..stark som få.. och hon,…seg och liten i maten.. tjänstekvinnan med Fluortantfobi…*S* Och vad finns på Scandinavia idag då, knappt ett dygn efter födelsen…..oj …det är riktigt avslöjande….det säger en hel del om de som ska bygga där nu….törs jag tala om det? Jo, först på marken…. min fyrbente vän på vilken jag for fram i en rusig glädjeritt över stockar och sten och vattenhål…sen kom 3 hundar, Gubben, JR och Labbe som nu får springa helt fritt…därefter kom ett gigantiskt flaggspel av signalflaggor med svenska flaggan i toppen, Eddie’s björkgrupp på 1 prim, musik in i about land och en dansboll: foxtrot!! Är det avslöjande?? Behövs det verkligen mer??
Förväntan….ja dels på att få sätta igång att skapa…..men, en välkänd spammare i Second Life såg ju till att trappa upp förväntan inför kvällens fest, HALLOWEENFEST, till det ooooooliiiiiiiidliga! Att klä om inför kvällen var en fest, att ta sig till festen var en plåga av trängsel och misslyckanden, att anlända, en glädje i sig men mest i gråtoner…folk i mängder, men så svårt att se detaljer, så svårt att ladda bilder, få med musik och….jaaaaa tillslut så sa bara simmen tack och farväl och Verloren vart Verloren!!!Det var förtvivlan! Alla vi som drogs med i fördärvet sände våra varmaste tankar till teamet bakom, PetGirl med medhjälpare….så vi led med er…men skam den som ger sig….Roslagen ställde upp blixtsnabbt som reserv tills man tekniskt åter igen kunde öppna Verloren…. snyggt jobbar Bailarin!!(Ännu ett prov på hur svenskar backar upp varandra i SL) Och efter ett tag så kunde vi återgå till festplatsen och skrämma vettet ur varandra!!! Glädje och jubel igen!!! Jag hoppas att det inte packas ner för snabbt på slottet Tina….jag hoppas du ger oss en chans att se, beundra, ta del av ert arbete under mindre laggiga former….snälla? Få av oss fick med oss några detaljer…och jag vill i allafall se mer!! Tack för ert jobb, för att ni låter oss få festa och vila nu ut ordentligt medan vi tittar, OK?
I Norge firade man något lugnare…eller gjorde man det???????…Dronningen såg utarbetad ut, jag ska skicka över ett kosttillskott till henne….ja, till Sword med…..alla såg mer eller mindre spöklika ut, min bordsdansande vän hade en soffdag och Target o Quack lekte fågel, fisk eller mittemellan i dansens virvlar!!!!! 1/11 idag….oj….vad har vi kvar…gåsamiddag, advent, Lucia och sen Jul och Nyår?…Men först ska jag fira 1 år i Norge, i morgon…..funderar på att köpa några Lunnefåglar…vet nån om det finns?? En sådär 600.000 häckande par skulle göra sig bra mot Heim…fast dom ska vara på 1 prim!
Annonser

5 responses

Kommentarer inaktiverade.